Ιούλιος με εγκλήματα, πάθος και σασπένς

Η εφημερίδα ΤΟ ΒΗΜΑ έχει εκφρασμένη συμπάθεια στο αστυνομικό μυθιστόρημα. Ενδεικτικά αναφέρω τις δυο πολύ καλές σειρές που μας προσέφερε στο παρελθόν, εκείνη με τα βιβλία του Γιάννη Μαρή καθώς και αυτήν για το αμερικανικό νουάρ, με βιβλία διαφόρων συγγραφέων.

Εφέτος, όλο τον Ιούλιο, το ΒΗΜΑ προσφέρει στους αναγνώστες του έργα ελλήνων δημιουργών. Η αρχή έγινε με το Νυχτερινό Δελτίο του Πέτρου Μάρκαρη, την προηγούμενη Κυριακή 26/6.

Αυτήν την Κυριακή, 3/7, έχουμε Το Κόκκινο Βάζο του Γιάννη Μαρή, το οποίο επανακυκλοφορεί 55 χρόνια μετά την πρώτη έκδοσή του, για να ακολουθήσουν, τις επόμενες Κυριακές, οι Αστυνομικές Ιστορίες του Νίκου Φώσκολου (10/7), ο Κυνηγός Φαντασμάτων της Αθηνάς Κακούρη (17/7), Το Χαμόγελο της Τζοκόντας του Φιλίππου Φιλίππου (24/7). Η σειρά θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 31/7 με τα Εγκλήματα Στην Πανσιόν «Απόλλων» του Ανδρέα Αποστολίδη.

Μια καλή ευκαιρία, για όσους το επιθυμούν, ν’ αποκτήσουν μια μικρή συλλογή βιβλίων αστυνομικής λογοτεχνίας, ελλήνων συγγραφέων, σε τιμή εξαιρετικά συμφέρουσα.

3 σκέψεις σχετικά με το “Ιούλιος με εγκλήματα, πάθος και σασπένς”

  1. Το … καλυτερότερο μου … Ξαπλωμένη στην πλαζ με ένα τέτοιο βιβλίο (με εγκλήματα , πάθος και σασπένς) , να το διαβάζω και όλοι να θαυμάζουν το υπέροχο … ανατριχιασμένο δέρμα μου …
    Άντε , … καλά μπάνια .

  2. Τουλάχιστον βρε παιδιά να ήταν κάπως καλύτερη και η ποιότητα χαρτιοού των μυθιστορημάτων. Ας μας στοιχίσουν και ένα ευρώ παραπάνω. Εμείς οι εραστές του αστυνομικού βιβλίου δικαιούμαστε κάτι καλύτερο από άποψη εμφάνισης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s